Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 17:48 - НЕ ЧЕТЕТЕ ВСИЧКО ЗА ЪГЛОВИТЕ ГЪЗЛЬОВЦИ
Автор: paravankofivan1 Категория: Регионални   
Прочетен: 2294 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 26.03.2013 17:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


=

=

=

НЯМА И НА ГОСТИ ДА ИМ ИДА НА АНГЛИЙСКИТЕ ГЪЗЛЬОВЦИ ЕЛЕМЕНТАРНИ

                                                                    И ТЪПИ !!!

    Лондон ни чака,
ама само за бачкане.

И непременно с английски! Камерън: Идвайте заради правилните причини, а не защото е лесно      
image Дейвид Камерън. Снимка: архив, Reuters

От следващата година имигрантите във Великобритания от Европейското икономическо пространство - страните членки на Европейския съюз плюс Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, ще трябва да доказват, че наистина си търсят работа и имат „разумен шанс“ да си намерят препитание, за да получават помощи за безработица по-дълго от 6 месеца.

Имигрантите освен това ще бъдат подлагани на по-строга оценка, за да се прецени дали биха могли да си намерят работа, като владеенето на английски език ще бъде един от основните критерии, съобщи премиерът на страната Дейвид Камерън, цитиран от Би Би Си.

Ако имигрантите не успеят да докажат, че си търсят работа или откажат реална възможност да започнат работа през тези шест месеца, помощите им за безработица ще бъдат спирани.

ЕК: Мнозинството се местят, за да работят, не са "социални туристи" 25 мар 2013 15:18 3 Лондон готви още брадви за БГ-имигрантите 24 мар 2013 09:01 270 Освен това имигрантите няма да бъдат допускани до списъците с чакащи за общинско жилище най-малко две години. Местните власти ще могат да определят и собствени критерии за допускане на небританци до системата за достъп до социални жилища.

Предвижда се също така да бъде удвоена глобата за фирми, които наемат нелегални имигранти, до 20 хил. паунда, както и да се предприемат мерки срещу „здравния туризъм“. Освен това гражданите на държави извън ЕС ще трябва да докажат, че имат необходимите застраховки и осигуровки, преди да получат медицински грижи.

Новият план е част от мерките за борбата с имигрантите на Острова, особено с българите и румънците, които отиват в страната заради социалната й система, поясни Дейвид Камерън. Предстои в тази връзка да бъдат направени необходимите промени в британското законодателство.

Камерън подчерта, че мерките, които правителството ще приеме, ще гарантират, че имигрантите пристигат във Великобритания „заради правилните причини“, а не защото е лесно.

Премиерът на Великобритания посочи за пореден път, че „съществуват опасения, че някои хора ще дойдат в страната, за да се възползват от британската щедрост, без да направят подходящ принос“. „Тези опасения не само че са легитимни, но и са правилни и е основно задължение на всеки политик да ги посрещне“, каза той.

....................

Данните на британската статистическа служба сочат, че през юли 2012 г. на Острова са пребивавали 94 хил. румънци и 47 хил. българи. До края на тази година българските и румънските граждани имат ограничен достъп до пазара на труда в страната и мога да работят или с разрешително, или като самонаети лица. От началото на 2014 г. обаче трябваше да паднат всички ограничения за българските и румънските работници, както е заложено в договорите за присъединяване на двете държави към Европейския съюз.

„Не можем да спрем отпадането на преходния период, но можем да направим така, че да сме сигурни, че тези, които идват тук от ЕС или по-далеч, го правят заради правилните причини, че идват тук, за да допринесат за нашата страна, а не защото са привлечени от нашата социална система или възможността да се възползват от нашите обществени услуги“, коментира Дейвид Камерън.

"Имиграцията в тази страна е твърде висока и излиза от контрол. Казано просто, Великобритания е лесно достижима", добави премиерът, като обвини предишното управление за улеснения достъп на имигранти до страната.

„Броят на хората,
на които им е отказан достъп до Великобритания,
е намалял с 50%, броят на хората,
които са се укрили от паспортния контрол на Хийтроу,
се е утроил, а броят на депортираните незаконни имигранти е намалял,
както и на върнатите в страните им чужди затворници
и на глобените заради назначаването на нелегални имигранти
работодатели",
коментира той.

Още световни икономически новини четете в Investor.bg

======================



Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. paravankofivan1 - Елементарни,защото
25.03.2013 17:51
живеят на гъза на географията /в Онгъла,Ингланд/,
- защото имат скапана азбука,
- защото едно пишат,друго се чете,трето се разбира,
- защото нямат Ш,Щ,Ч и още други букви.

И защото са контузени в главата открай време и не знаят на кои хора са...
цитирай
2. paravankofivan1 - Когато България е била държава-империя
25.03.2013 17:55
тия ъгловати маймуни още просеки в горите са нямали
и са говорили нечленоразделно...и продължават.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: paravankofivan1
Категория: Регионални
Прочетен: 1502285
Постинги: 772
Коментари: 2272
Гласове: 16010
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930